Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος

babisΣτο πρόσωπο του Χειρουργού Κου Χαράλαμπου Χαραλαμπίδη, κάθε ιδιοκτήτης των μικρών λατρεμένων μας φίλων, έχει την δυνατότητα να βρει έναν πολύτιμο σύμμαχο για όλες εκείνες τις δυσάρεστες, απρόοπτες και δύσκολες καταστάσεις που αναγκόμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η συμπυκνωμένη πείρα 22 χρόνων στην αντιμετώπιση επειγόντων και περίπλοκων περιστατικών στα μικρά ζώα, η καθημερινή απόκτηση γνώσεων αλλα και η συνεχής επιμόρφωση τον καθιστούν αναμφίβολα ικανό να λύσει πληθώρα προβλημάτων που αφορούν στους μικρούς μας φίλους.

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Περιστερίου, ο Κος Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης και οι συνεργάτες του, είναι πάντα στη πρώτη γραμμή της μάχης, έτοιμοι να υποδεχτούν και να διαχειριστούν σχεδόν κάθε χειρουργικό περιστατικό.
Εχοντας πάντα κατά νου την μοναδικότητα των περιστατικών αλλα και τις διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες κάθε οικογένειας, προσπαθούμε με υπευθυνότητα αλλα και με ταχύτητα να λύσουμε το χειρουργικό πρόβλημα και να διώξουμε το άγχος απο τους ιδιοκτήτες που συμπάσχουν. Χ.Ι.Χαραλαμπίδης

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Περιστερίου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε βαρειά περιστατικά με υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τομείς στους οποίους έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση είναι:

  • η χειρουργική μαλακών μορίων
  • η ορθοπαιδική
  • η νευροχειρουργική
  • η φυσιοθεραπεία

dsc01257
Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας ειναι δεδομένα λόγω του υψηλού βαθμού εξειδίκευσης και εμπειρίας.

Παθολογικές καταστάσεις οπως δυσπλασία του ισχίου, δυσπλασία του αγκώνα ή προβολή μεσοσπονδύλιου δίσκου μπορούν να αντιμετωπιστούν χειρουργικά ή ακόμα και συντηρητικά οταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

dsc01222
Με εργαλεία την εμπειρία αλλά και την βαθειά γνώση οτι ο σκύλος και η γάτα αποτελούν πια αναπόσπαστα και ισότιμα μέλη της οικογένειας, ο Κος Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης και η ομάδα του, επιδιώκουν να λύσουν το πρόβλημα των μικρών μας φίλων και να τους επαναφέρουν, οσο το δυνατόν συντωμότερα και με τον ελάχιστο δυνατόν πόνο, σε πλήρη δραστηριότητα και υγεία, έτοιμους να χαρίσουν και πάλι στους ιδοκτήτες τους την χαρά της παρουσίας τους στη ζωή τους.

Ακρίβος Αχιλέας

axilleasΓεννήθηκε το 1969 στο Ίλιον και μαθήτευσε στο 3ο λύκειο Νέων Λιοσίων. Το 1995 αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1990 έχει παρακολουθήσει όλα τα Πανελλήνια Κτηνιατρικά Συνέδρια και τα Κτηνιατρικά Συνέδρια Μικρών Ζώων και Ζώων Συντροφιάς και έχει συμμετέχει σε συμπόσια μικρών ζώων και σε πλήθος ημερίδων που έχουν διοργανωθέι στην ελλάδα με κύριο ενδιαφέρον την δερματολογία και τα εξωτικά ζώα. Στο εξωτερικό έχει παρακολουθήσει το Πανευρωπαικό Συνέδριο Μικρών Ζώων στο Παρίσι (1994) και τα παγκόσμια συνέδρια στην Λυών (1998), στην Ρόδο (2004), στην Πράγα (2006) και στο Δουβλίνο (2008).

Από το 2005 είναι μέλος και επιστημονικός συνεργάτης του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ και έχει κατά κύριο λόγο αναλάβει τις κτηνιατρικές πράξεις στα άγρια ζώα που περιθάλπει ο φορέας, οστεοσυνθέσεις, και λοιπές χειρουργικές επεμβάσεις και εργαστηριακές εξετάσεις. Εχει λάβει μέρος σε δύο συνέδρια του ΙWRC ως απεσταλμένος της ΑΝΙΜΑ.

Στο πρώτο μίλησε αναπτύσσοντας μια τεχνική οστεοσύνθεσης αποκατάστασης των καταγματων του βραχιονίου στα πτηνά και το 2009 παρουσίασε την ιδια τεχνική στο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Ζώων. Εχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε ημερίδες στην Ελλάδα με θέματα σχετικά με την περίθαλψη άγριων ζώων.
Από το 1997 εργάζεται
Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Περιστερίου , στο οποίο είναι συνέταιρος από το 2004 με τον Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη. Ασχολείται περισσότερο από 10 χρόνια με τα λεγόμενα εξωτικά ζώα (ιγκουάνα, παπαγάλους, χάμστερ , πιθηκάκια, φίδια) καθώς και με τα «νέα ζώα συντροφιάς» όπως κουνέλια.

Αν έχετε ερωτήσεις & απορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία