Υποδοχή

Σε έναν ευρύχωρο και ευχάριστο χώρο 170 τ.μ., στην κλινική μας, έχουμε κάνει προσπάθεια για να αποδίδουμε ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες στους μικρούς μας φίλους.

Η κλινική μας είναι διαμοιρασμένη στους εξής τομείς:

Παθολογικό Τμήμα

 Tα περιστατικά καλωσορίζονται στα δύο εξεταστήρια όπου ο κτηνίατρος εκτιμά την κλινική εικόνα του ασθενούς ζώου, καταγράφει το ιστορικό του και αποφαίνεται για την πάθηση και την θεραπεία του.

Χειρουργικό Τμήμα

Στην αίθουσα του χειρουργείου οι επεμβάσεις διεκπεραιώνονται σε χώρο με αρνητικό εξαερισμό (μείωση μικροβιακού φορτίου) όπου το ζώο που θα χειρουργηθεί ελεγχεται οσον αφορά τις καρδιοαναπρευστικές του λειτουργίες με πλήρες monitoring ενώ η αναισθησία διεκπεραιώνεται απο μηχάνημα θετικής πίεσης.

Ακτινολογικό Τμήμα

Η κλινική μας διαθέτει ειδική αίθουσα απεικονιστικών εξετάσεων όπου πραγματοποιείται η ακτινολογική διάγνωση.

Τμήμα Υπερήχων

Η υπερηχοτομογραφία στις μέρες μας θεωρείται απαραίτητη απεικονιστική εξέταση για την διάγνωση δύσκολων περιστατικών. Στον τομέα της υπερηχοτομογραφίας η κλινική μας συνεργάζεται με κορυφαίο υπερηχολόγο.

Νοσηλεία

Η νοσηλεία των ασθενών ζώων γίνεται σε χώρο ηχομονωμένο απο εξωτερικούς θορύβους. Το προσωπικό της κλινικής μας επιβλέπει την πορεία της πάθησης των μικρών φιλοξενούμενών μας, παρέχοντας τους 24ωρη ιατρική φροντίδα.

Έχει διαπιστωθεί ότι η νοσηλεία της γάτας ευνοείται όταν κοντά στις μονάδες ανάρρωσης υπάρχει κίνηση ζωντανών οργανισμών. Ακολουθώντας την διαπίστωση αυτή, μπροστά στα ασθενή γατάκια μας είναι τοποθετημένο ενυδρείο με χρυσόψαρα που μπορούν να τα παρακολουθούν συνεχώς!

Η κλινική μας διαθέτει ευρύχωρο εξωτερικό χώρο που τα ασθενή ζώα χρησιμοποιούν 3 φορές την ημέρα, απολύτως οργανωμένα και με την επίβλεψη του προσωπικού μας με σκοπό τον έλεγχο της πορείας της ανάρρωσής τους και την διασκέδασή τους κατά την διάρκεια παραμονής τους στην κλινική.